joi, 5 noiembrie 2015

Institutul Blecher 113




Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, duminică 8 noiembrie 2015, de la ora 19, în Tramvaiul 26 (strada Cercului nr. 6, sect. 2, București), la întâlnirea cu cea mai nouă generație a Cenaclului „Pavel Dan” din Timișoara. Vor citi Ana Maria Chițulean, Mariana Gunță și Roxana Diaconescu, ce vor aduce cu ele recenta antologie de poezie Cuprins sau Un fel de imperiu: Antologie de poezie a cenaclului „Pavel Dan” de Eugen Bunaru (Editura Brumar, 2014).


Ana Maria Chițulean (n. 1993) a absolvit Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, secţia Română-Engleză. În prezent urmează un master de literatură şi cultură în cadrul aceleaşi universităţi. A publicat în 2015 în antologia Taberei de la Săvârşin, La negru.

Mariana Gunță (n. 1994) este studentă în anul 3 la Facultatea de Litere din cadrul Universității de Vest. A publicat în mai multe reviste literare, precum și în antologiile Cuprins sau Un fel de imperiu (2014) și La negru (2015).

Roxana Diaconescu (n. 1994) este studentă în anul 3 la Facultatea de Litere din cadrul Universității de Vest din Timișoara și la Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad, facultatea de Comunicare şi Relații publice.


Moderatorii evenimentului: Tiberiu Neacșu și Sorin Despot.

2 comentarii: