miercuri, 16 decembrie 2009

Iubirea

Un interesant proiect al lui Andrei Ruse, după o idee ingenioasă. Cel puţin la noi nu s-a mai făcut aşa ceva. Iar eu unul am fost de acord să particip: iubirea e pe 14 februarie. Sper doar să nu se limiteze la prieteni şi congeneri. Şi să nu fie refuzat din motive puerile.

8 comentarii:

 1. faina ideea,dar cat de straniu titlul(de parca iubirea e cumva limitata in timp). oricum, felicitari lui ruse penttru proiect. it'll be a hit

  RăspundețiȘtergere
 2. yep, sustin si eu. o sa pun un anunt pe blog, si e fain ca andrei face poll legat de coperta.. tot un marketing si asta. succes! si felicitari pentru participare :)

  RăspundețiȘtergere
 3. foarte misto ideea, imi plac initiativele de marketing ale lui ruse
  felicitari pentru implicare!
  si eu as vrea sa o fac, dar nu stiu daca ma incadrez

  RăspundețiȘtergere
 4. va invit pe blogul meu de poezie www.mariusaldea.wordpress.com
  va foarte multumesc, cu bine!

  RăspundețiȘtergere
 5. Iubirea e pe 14 februarie şi pe data pe care şi-o alege fiecare, dar pentru toţi este pe 25 decembrie: este un pic din duhul sfânt, este un pic de îngeresc, este ceea ce adună la un loc.
  Aşadar, mulţumiri proprietarului blogului care ne permite, într-un fel, să ne adunăm aici cu mirările, neputinţele, viziunile şi luminările noastre, ca nişte păstori, ca nişte magi, ca nişte meşteşugari, ca la o confluenţă, şi să-l stăpânească sănătos!
  Crăciun fericit şi iubire pentru toţi!
  XXM

  RăspundețiȘtergere
 6. Iti doresc un an luminos si frumos!
  La multi ani si la multe poezii! :)

  RăspundețiȘtergere
 7. K da' nu mai pui nic pi blog?

  RăspundețiȘtergere