luni, 22 august 2016

Poesis internațional 17



Știu că e simplu și fără bătăi de cap să ai totul la discreție pe internet, dar pe de altă parte nu e aceeași experiență când ai în mână o revistă (ce spun eu revistă, o carte în toată regula, de 220 de pagini) din care poți să tot citești (și să găsești alte și alte lucruri de care să te atașezi).
Iar pentru ca Poesis internațional să apară în continuare pe hârtie, ea trebuie să mai fie și cumpărată (ceea ce, da, e o provocare într-o epocă în care dispar întruna ziare și reviste, iar altele se prefac că încă mai există). Noi urcăm câte un material (din numărul curent) pe site la începutul fiecărei săptămâni, așa încât puteți citi deja online 11 grupaje de poezie, proză și articole din numărul 17 al revistei.
Pentru tot restul există varianta tipărită, care nu costă decât 25 de lei, și o puteți comanda ori de aici: poesisinternational@yahoo.com, ori de pe site-ul editurii: http://maxblecher.ro/poesis_17.php
Asta ca să putem duce (și crește) proiectul ăsta, care cred că a schimbat în multe privințe fața publicisticii literare din România de după 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu