joi, 24 martie 2016

Mâine, în Tipografia, cu Merlich Saia și Alexandra Turcu


În octombrie am inaugurat seria de lecturi intitulate Dactăr Nicu's Skyzoid Poets”. La prima ediție am citit cu Robert G. Elekes, și tot cu el voi modera mâine ediția din martie a evenimentului, la care sunt invitați Merlich Saia și Alexandra Turcu. Merlich va veni împreună cu mine de la București, iar Alexandra de la Cluj.
M.Saia a publicat în 2014 Garda de corp, iar A.Turcu  celelalte produse, anul trecut. Două dintre cele mai bune debuturi ale ultimilor ani. Mario Masaaki și Denisa Herman vor avea după lecturi și discuții momentul lor de muzică & performance. Ne vedem în Tipografia (Str. Postăvarului, nr. 1, Brașov), mâine seară, de la ora 19.


10 comentarii:

  1. m-am plictisit de aceeasi poeti, mai sunt si altii care au debutat anul trecut si nimeni nu le face reclama.

    RăspundețiȘtergere
  2. aha, am înțeles. credeam că dialoghez cu cineva care chiar are ceva de spus, nu care scrie aici ca să se afle în treabă.

    RăspundețiȘtergere
  3. lasa-ma pe mine, mr. kalm stie ca am ceva de spus, intreaba-l pe el. ai citit toate cartile poetilor debutanti de anul trecut? ca daca va cacati pe unele edituri, din nu stiu ce motiv, asta nu inseamna ca si textele din cartile respective sunt de cacat, nici nu le cititi. voua vi se scoala ca unu e bun daca a publicat la polirom, tracus arte, cartea romaneasca, max blecher, cartier.... in pula mea. Ti-as spunele numele autorului, dar ce folos.

    RăspundețiȘtergere
  4. și da, am citit peste 15 debuturi apărute anul trecut, inclusiv la Charmides, CDPL și frACTalia

    RăspundețiȘtergere
  5. nu, nu sunt un cristian, domne. dar ce conteaza, de la editura respectiva n-ai sa citesti nimic. acum te intrebi de ce a publicat la o editura slaba? pai pentru ca a castigat un concurs, cam asta e. sa stii ca imi place cartea lui ivan hristov. cand te-am intrebat de unde poate fi achizitionata cartea aia scrisa de mariana marin, te-ai facut ca ninge cald, ma rog.am gasit-o la libraria portokal, aici ii gasesti si pe noii debutanti. cand am sa devin barbat adevarat voi publica din nou.

    RăspundețiȘtergere
  6. și chiar atunci când câștigi un concurs de căcat al cărui premiu e publicarea la o editură de căcat care scoate cărți cu furca, poți spune oricând nu, nu te mai victimiza atâta. nu știu cine ești și ce vorbești aici, că n-ai decența să ieși din anonimat, deși eu vorbesc cu tine în continuare, dar mi se pare de doi bani plângoșenia asta la care se adaugă nițică manie a persecuției și dispreț față de alții (nu înțeleg care e problema ta și de ce mă bați la cap în subsolul unei postări în care anunț lectura a doi poeți tineri)? ieși din anonimat, zi cum te cheamă, arată niște poeme și vino și citește și tu, eu nu o să te împiedic. dar așa, să latri ca un șoricar pe la garduri bloggersitice sub adăpostul unui anonimat e jenant

    RăspundețiȘtergere