sâmbătă, 3 iulie 2010

Poesis Internaţional, nr. 1

În curând veţi putea vedea şi versiunea tipărită. Pe care sper să o lansăm luna aceasta.

Le mulţumesc tuturor celor care au colaborat la acest prim număr.

8 comentarii:

  1. ma uitai peste ea.

    bine c/aparu, dar........

    prea multe texte ale celor din redactie. poeme prezentari mai stiu eu ce. mult prea multe.

    nu mai publica articole de radere a celor cu care nu te intelegi (despre sgb, sa zicem). toata lumea stie...se stia de nu stiu cand si cine o sa/l scrie. eu auzii de ea de cca 2 saptamani...

    chiar, cat de internationala e distributia? caci, daca nu e...

    RăspundețiȘtergere
  2. e una dintre ideile de bază să fie nu puţine texte ale celor din redacţie. e ceva care se făcea în interbelic în unele reviste şi nu era rău - oricum, avem destui colaboratori buni, poeţi, eseişti, aşa că nu e o problemă.
    asta cu raderea lui SGB, mie mi se pare o glumă dacă ajungem să vorbim atâta despre SGB, care e el însuşi o glumă de personaj. chiar crezi că am "comandat" eu o radere, după cum s-a exprimat "jigodia de rasă"?
    în privinţa distribuţiei, ne vom descurca. nu îmi fac mari iluzii, ştiind cum stau astăzi lucrurile, dar cu siguranţă va fi o revistă care va circula

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa carcotasii, continua, demersul vostru este unul de aplaudat ! Imi mai permit un sfat, ca unul mai mare ce ma aflu : nu te cobori la nivelul lui SGB, delocinteligenta, delocbunacresterea si deloceruditia afisate emfatic si inconstient dezonoreaza pe cei care, intr-un fel sau altul, ar "polemiza" cu el !
    Cu bine,
    M.C.S.

    RăspundețiȘtergere
  4. superba coperta, sper sa o gasesc la MLR...felicitari

    RăspundețiȘtergere
  5. Şi eu sper să o găsesc la MLR!
    Şi eu felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  6. Claudiu, bună intenția, însă realizarea suferă, deocamdată. Am remarcat mai ales faptul că i-ați publicat cîteva poeme ministrului Culturii, ceea ce, oricît de bun poet ar fi Kelemen Hunor, mie îmi sună a căciuleală. Aștept cu interes proze de Elena Udrea și ceva teatru de Traian Băsescu.

    RăspundețiȘtergere
  7. e o părere, dragă Iulian. nimeni nu i-a cerut nimic ministrului Kelemen, nimeni nu s-a căciulit la el, din câte ştiu. eu nu-l cunosc pe om şi nu voi avea nimic de-a face cu MCC condus de el.
    despre el, ca poet, mi s-a spus, că-i un fel de Gherguţ maghiar. l-a tradus Foarţă. alte întrebări, nelămuriri, snoave şi vorbe de duh le aştept pe adresa revistei, nu aici

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari! De multa vreme astept o astfel de revista. Imi place cum arata (coperta, da, e excelenta!), imi plac textele. Abia astept sa o vad si tiparita.

    RăspundețiȘtergere