miercuri, 20 octombrie 2010

Ghiveci à la française

Încă un maraton poetic, încă un târg de poezie: zisa "criză" prieşte de minune literaturii contemporane. Vineri, de la ora 21.00, la Institutul Francez, Noaptea Albă a Poeţilor. Citesc: Ion Mureşan, Alexandru Muşina, Simona Popescu, Lucian Vasilescu, Ioan Es. Pop, Angela Marinescu, Floarea Ţuţuianu, Gabriel Chifu, Marin Mălaicu Hondrari, Beatrice Popescu, Cosmin Perţa, Liviu Ioan Stoiciu, Mihail Gălăţanu, Paul Aretzu, Şerban Axinte, Mircea Bârsilă şi Marian Drăghici, cu acompaniamentul lui Mircea Tiberian. Nu ştiu cine aranjează poveştile astea, sper că nu Svetlana Cârstean, despre care am o părere bună. Ce mai, au făcut un ghiveci à la française, din care mă mir că lipseşte SGB... Cu toate astea, măcar pentru Mureşan, Muşina, Pop, Mălaicu sau Perţa, dacă aş fi în Bucureşti, aş merge.

4 comentarii:

  1. same here, daca as fi in Bucuresti, as merge. Mai exact, daca as fi stiut mai din timp, as fi ramas in Bucuresti ca sa pot merge. Nu pot decat sa sper ca va exista o editie viitoare la fel de... bogata, sa zicem.

    RăspundețiȘtergere
  2. a fost, ce-i drept fooooarte obositor si plictisitor. cred ca cei cativa spectatori care nu cunosteau poezia contemprana au plecat ingroziti...

    RăspundețiȘtergere