salut. o intrebare: numele tau are vreo legatura cu numele strazii pe care se gasea apartamentul lui Saint-Just?[Caumartine] scuze daca intrebarea nu rezoneaza cu contextul in care am pus-o. cele bune.
Bai, nene, da-o-n psihanaliza ma-sii de treaba, prea multe poze cu tine pe blogul asta al tau, te simti ca intr-un fel de roberto benigni (regia: benigni, scenariul: benigni, costumier: benigni, in rol principal masculin: benigni, in rol principal feminin: benigni), pina si ochelari pe care ii porti par benigni.
Dacă blogul este un fel de jurnal public, adică mai puţin intim (asta-i convenţia) şi acesta cu atât mai mult este jurnalul unei cărţi de poezie şi al interacţiunilor pe care această carte şi poezia le implică, nu văd care-i problema. Şi dacă oricine poate scrie în acest "jurnal" nu înţeleg ce fel de oameni sunt aceia care scriu lucruri dezagreabile din moment ce autorul nu i-a provocat...
Claudiu Komartin (n. 1983, București) a publicat Păpușarul și alte insomnii (2003, 2007), Circul domestic (2005), Un anotimp în Berceni (2009, 2010), cobalt (2013), Dezmembrați (2015, semnat cu heteronimul Adriana Carrasco), antologia Maeștrii unei arte muribunde. Poeme 2010-2017 (2017, 2018), Autoportret în flama de sudură (2021, 2023), antologia 17 poeme de dragoste și un pantoum imperfect (2022) și Inoculare (2022). În 2012, Edition Korrespondenzen din Viena i-a publicat antologia bilingvă Und wir werden die Maschinen für uns weinen lassen, în 2015 i-au apărut volumele Vrpce potaman za balu mesa (Treći Trg, Belgrad) și Bir Garip Roman (Yitik Ülke Yayınları, Istanbul), iar cobalt a apărut în bulgară (Издателство за поезия ДА, Sofia, 2017) și în polonă (Biuro Literackie, Kołobrzeg, 2022). Din 2009, organizează seria de întâlniri și lecturi publice „Institutul Blecher”, din 2010 este redactor-șef al revistei „Poesis internațional” și al Casei de Editură Max Blecher, iar din 2022 redactor-șef adjunct al lunarului „Tomis”. A fost vicepreședintele PEN România (2019-2023).
HI...tu razi vreodata?:))(veronica)
RăspundețiȘtergerehaha, ce tare e stencilul (desi nu sunt prea sigur daca e un stencil) cu moscova
RăspundețiȘtergeresalut. o intrebare: numele tau are vreo legatura cu numele strazii pe care se gasea apartamentul lui Saint-Just?[Caumartine]
RăspundețiȘtergerescuze daca intrebarea nu rezoneaza cu contextul in care am pus-o.
cele bune.
Bai, nene, da-o-n psihanaliza ma-sii de treaba, prea multe poze cu tine pe blogul asta al tau, te simti ca intr-un fel de roberto benigni (regia: benigni, scenariul: benigni, costumier: benigni, in rol principal masculin: benigni, in rol principal feminin: benigni), pina si ochelari pe care ii porti par benigni.
RăspundețiȘtergereerata: in loc de "ca intr-un fel" a se citi "ca-ntr-un film" (mai exersam si noi ortografia, ce naiba sa facem pe vremea asta)
RăspundețiȘtergereDacă blogul este un fel de jurnal public, adică mai puţin intim (asta-i convenţia) şi acesta cu atât mai mult este jurnalul unei cărţi de poezie şi al interacţiunilor pe care această carte şi poezia le implică, nu văd care-i problema.
RăspundețiȘtergereŞi dacă oricine poate scrie în acest "jurnal" nu înţeleg ce fel de oameni sunt aceia care scriu lucruri dezagreabile din moment ce autorul nu i-a provocat...
Hi..Claudiu,pe viitor cate mai multe poze simti ca vorbesti cu persoana care scrieL(((veronica)
RăspundețiȘtergereultimele fotografii chiar interesante
RăspundețiȘtergereCând te întorci TaM Дόmа pe blog?
RăspundețiȘtergeregata, am venit
RăspundețiȘtergereNu-mi vine să cred...
RăspundețiȘtergere