joi, 14 mai 2020

„Poesis internațional” 24 (2/2019) gratuit online



          Prefigurând apariția numărului la care lucrăm, dăm drumul numărului anterior să poată fi citit și descărcat la liber pe net. Nu e aceeași experiență (mai ales pentru cei mai de modă veche, cum sunt eu), dar până la urmă textul e text, pe orice suport s-ar găsi el.
          Numărul 24 (2/2019) al publicației „Poesis internațional” a apărut la sfârșitul lui noiembrie trecut, cuprinzând, veți vedea dacă nu v-a picat deja în mână, tot felul de lucruri prețioase pentru gurmeții de literatură mai veche și mai nouă.
          Îmi reiau cu ocazia asta rugămintea și încurajarea ca cititorii care urmăresc „Poesis internațional” (știu destui care nu au pierdut mai nimic din 2010 încoace), precum și aceia care o descoperă de-abia acum, să facă, dacă le stă în puteri, un mic efort pentru a sprijini apariția în luna iunie a numărului 25, care va fi și mai consistent decât cel de toamna trecută.
          Le mulțumesc celor care deja au făcut precomenzi pentru numărul în lucru (pentru 50 de lei, exemplarul din P.I. 25 vă va fi adus la ușă prin curier), care au avut generozitatea de a dona sau care s-au înscris pe platfoma Patreon ca susținători ai proiectelor noastre.
          Ar fi mai mare păcatul ca în anul la capătul căruia va împlini zece ani, „Poesis internațional” să nu mai apară sau să fie încă o chestie literară de pe un site pe care o frunzărești într-o doară – continui să cred că experiența de a citi pe hârtie o astfel de publicație (magazin, almanah, spuneți-i cum vreți) este diferită și impune un alt tip de angajare în și de asimilare a textului literar.
          Pentru precomenzi, scrieți un mail pe adresa ckomartin@gmail.com
          Pentru contribuții financiare sau donații, contul este deschis la BCR pe numele Claudiu Eugen Komartin și are IBAN-ul: RO03RNCB0318071661330001
          Pentru a deveni susținători constanți ai celor trei proiecte ale noastre (Clubul de lectură Institutul Blecher, Casa de Editură Max Blecher, publicația „Poesis internațional”), chiar și cu sume modice, de câțiva euro pe lună: https://www.patreon.com/casadeedituramaxblecher?fbclid=IwAR2asW2hzy6AM52zyEwkxxuOsVfhS8vZlo7N1TErnoXWARscszYVk5a1WqA

          Clic pe copertă pentru a avea acces la „Poesis internațional” 24 (2/2019) și lectură plăcută!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu