vineri, 6 iulie 2012

Indignați-vă!



15 comentarii:

  1. Ceva trebuie facut! Ne ducem la fund din cauza unor loozeri. Ponta asta pare ca-i un mare dobitoc! De el mai aveam nevoie...nu sunt destui...
    Nevoie mare de un nucleu de oameni(distinsi)care sa faca intradevar ceva nu sa incerce. Pare totusi cumva foarte greu! Irealizabil...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne ducem la fund din cauza unor retardati! Ponta asta un altul printre destui de 20 de ani si ceva. Nevoie mare de un nucleu de oameni(distinsi) care chiar sa faca ceva. Cumva pare totusi irealizabil...
    Zici ca doar ei exista si poate ca asa si este! Poate ca doar ei actioneaza. Dedicati profesiei de a o fute intruna 100%. Poate ca este vorba de naivitate sau mai bine spus de prea mult bun simt din partea unora... dar cum sa nu fie...Un om educat se deosebeste drastic si simtul lui ajunge si la simtul celuilalt! Roseste si el ca spala pe jos!
    Oricum: Convocati Sedinte De Urgente!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa nu va luati pulane-n schinare... (pe noi trebuie sa ne conduca alienii, nu alienatii!) Cumetre Ştuţea

    RăspundețiȘtergere
  4. Logic că dacă "eşti" împotriva USL, nu rezultă că eşti băsist, ca şi reciproca sau alternativa populistă.
    Însă problema este că astfel îi "faci" jocul lui Băsescu care a transformat oamenii din toate instituţiile în tremurici şi pârâcioşi cu creiere spălate şi minţi jegoase, în diversionişti, mincinoşi neruşinaţi, dictatori şi hoţi cinici (am numit conducerea) care te fură cu legea pe masă, folosind-o în favoarea lor şi împotriva justiţiei de fapt. Cel mai absurd mi se pare că aceşti pedelei care nu ştiu altceva decât să cultive ura mortală şi suspiciunea şi să-şi vadă doar de interesele lor invocă legea, justiţia şi binele ţării.
    Lăsaţi-i măcar un timp pe uselei să arate ce pot. Oricât de voiculescizaţi ar fi, Antonescu şi Ponta nu sunt Iliescu şi Năstase.
    Poate că nici fântânile nu au rămas aceleaşi. Chiar dacă pot avea acelaşi răsunet.
    Şi nici minerii nu se simt prea bine.
    O dau anonimă nu de frică, ci în numele anonimilor care suferă în această ţară din cauza Băsescului, PDL-ului şi a tuturor structurilor încâlcite de ei.
    Votul însuşi fiind "Universal" şi "Secret" este Anonim.

    RăspundețiȘtergere
  5. toate marile rele vin din asemenea calcule eronate. fiindcă noi am văzut (e verificat!) că mereu ceea ce am crezut că e răul mai mic s-a dovedit în cele din urmă un rău greu de măsurat.

    "Lăsaţi-i măcar un timp pe uselei să arate ce pot"?! înainte să ne dăm seama de ceva, ne vor fi încălecat și va începe cavalcada LOR de diversiuni, populisme, minciuni, autoritarism, am mai văzut asta de câteva ori până acum.

    nu gândiți cu ură. pe ură nu se clădește nimic

    RăspundețiȘtergere
  6. cat era la universitate? 30 lei/h? pune si tu tarifele macar

    RăspundețiȘtergere
  7. http://vasilebaghiu.blogspot.ro/

    Aici se vede limpede unde se află dreptatea şi adevărul ascunse chiar de aceia care invocându-le au câştigat puterea (şi nu se mai satură de ea, şi sunt înnebuniţi că o pierd).
    Restul sunt intimidări, trădări, instigări.

    Cu aceeaşi dragoste pentru adevăr şi pentru Platon,

    Anonim 2

    RăspundețiȘtergere
  8. mulliganoglu, de vreme ce strigă împotriva tuturor, nu văd cine i-ar putea plăti pentru asta... știi, am văzut în Piață, la oamenii ăștia tineri și entuziaști și hipioți care au strigat în ianuarie la -22 de grade: sunt întrebați de tot felul de agitați cine îi plătește totuși. pentru ei, e destul de simplu - dacă urlă contra unora, îi plătesc ceilalți. dar cum naiba fac ăștia că protestează acum împotrivă tuturor e peste puterea de înțelegere a unora. aici s-a ajuns

    RăspundețiȘtergere
  9. eu am vazut aceiasi antenizati care cer sa li se dea. la un moment dat realitatea teve a facut greseala sa faca un diptic al protestelor: in stanga erau cei din piata victoriei, in dreapta cei de la universitate. cum sa-ti zic... cand lucrurile sunt neclare, te mai uiti si la oameni.

    RăspundețiȘtergere
  10. (eu eram cu nobuharu)

    RăspundețiȘtergere
  11. din nou vorbești despre ceva ce ai văzut la televizor... păcat

    RăspundețiȘtergere
  12. da, pacatul meu

    am si o curiozitate: ce intelegi prin schimbare reala?

    RăspundețiȘtergere
  13. televizorul:o pulpa de porc.

    RăspundețiȘtergere
  14. multe nu se vad la televizor

    RăspundețiȘtergere