pare trucaj in photoshop, claudiu. a facut cineva cunoscut de tine poza, sau e data din mana in mana pe net?
sunt detalii care ma fac sa cred ca e trucata. uita-te spre exemplu la banda rosie diagonala si compar-o cu rosul celalalt, de pe marginea discului. si mai sunt si altele
nu e trucaj, chiar au fost amplasate panouri de genul asta in Haarlem, undeva prin Olanda. Despre formulare, Google translate face ispravi din astea. Cat despre scopul mesjului, mai bine tacem :)
E îngrozitor înainte să conteze că e ilegal un astfel de semn. L-aş visa pe Badea Cârţan dormind sub o placă "Interzis Badea Cârţan!" ca să nu îmi fie chiar atât de ruşine.
oricum ar fi, vorbeşte despre un singur lucru. despre dispreţ. sau despre scârbă. sau, până la urmă, despre excludere. iar asta e dincolo de orice îndoială.
Claudiu Komartin (n. 1983, București) a publicat Păpușarul și alte insomnii (2003, 2007), Circul domestic (2005), Un anotimp în Berceni (2009, 2010), cobalt (2013), Dezmembrați (2015, semnat cu heteronimul Adriana Carrasco), antologia Maeștrii unei arte muribunde. Poeme 2010-2017 (2017, 2018), Autoportret în flama de sudură (2021, 2023), antologia 17 poeme de dragoste și un pantoum imperfect (2022) și Inoculare (2022). În 2012, Edition Korrespondenzen din Viena i-a publicat antologia bilingvă Und wir werden die Maschinen für uns weinen lassen, în 2015 i-au apărut volumele Vrpce potaman za balu mesa (Treći Trg, Belgrad) și Bir Garip Roman (Yitik Ülke Yayınları, Istanbul), iar cobalt a apărut în bulgară (Издателство за поезия ДА, Sofia, 2017) și în polonă (Biuro Literackie, Kołobrzeg, 2022). Din 2009, organizează seria de întâlniri și lecturi publice „Institutul Blecher”, din 2010 este redactor-șef al revistei „Poesis internațional” și al Casei de Editură Max Blecher, iar din 2022 redactor-șef adjunct al lunarului „Tomis”. A fost vicepreședintele PEN România (2019-2023).
pare trucaj in photoshop, claudiu. a facut cineva cunoscut de tine poza, sau e data din mana in mana pe net?
RăspundețiȘtergeresunt detalii care ma fac sa cred ca e trucata. uita-te spre exemplu la banda rosie diagonala si compar-o cu rosul celalalt, de pe marginea discului. si mai sunt si altele
si cea mai evidenta: panoul alb e perfect rectangular, in timp ce muchiile cladirii, deformate de angularul aparatului, fug la un punct de fuga in sus
RăspundețiȘtergeremai bine stergi postarea asta :)
pe olandezi ii credeam mai toleranti si poate chiar mai scrupulosi
RăspundețiȘtergerenu e trucaj, chiar au fost amplasate panouri de genul asta in Haarlem, undeva prin Olanda. Despre formulare, Google translate face ispravi din astea. Cat despre scopul mesjului, mai bine tacem :)
RăspundețiȘtergereE îngrozitor înainte să conteze că e ilegal un astfel de semn. L-aş visa pe Badea Cârţan dormind sub o placă "Interzis Badea Cârţan!" ca să nu îmi fie chiar atât de ruşine.
RăspundețiȘtergereoricum ar fi, vorbeşte despre un singur lucru. despre dispreţ. sau despre scârbă. sau, până la urmă, despre excludere. iar asta e dincolo de orice îndoială.
RăspundețiȘtergerepoza-i sigur trucată sau prea mult prelucrată dar tocmai de asta-i adevărată :)
RăspundețiȘtergeredin păcate nu e trucată. am mai găsit o fotografie făcută în acel loc din piața rivier visch din haarlem în care apare același panou..
RăspundețiȘtergereE trucaj... Sa-ti fie rusine, Dinu Pa-triciu !
RăspundețiȘtergere