miercuri, 29 mai 2013

Institutul Blecher 77



Vineri seara, la Tramvaiul 26, Jerome Rothenberg și antologia sa românească, Mistici, hoți și nebuni (Casa de Editură Max Blecher, 2013)

6 comentarii:

  1. o sa fie editura la Bookfest?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. începând de joi, alături de editura Tracus Arte, în Pavilionul C2, zona B, la standul B15 din incinta Romexpo

      Ștergere
  2. cu Tracus Arte, și alte edituri mai micuțe (Charmides, Eikon). o să facem și lansări la cartea lui Rothenberg, la cea a lui Drăgoi, poate și la Cobalt (mă cam îndoiesc, eu acum nu mă simt în stare de asta - dar măcar cartea va putea fi găsită acolo, toate vor putea fi)

    RăspundețiȘtergere
  3. și la Cobalt! - un măcar ca ăsta nu e suficient. find the strength or at least try to! it.s your book. it.s your self. don.t let your( )self down. imagine all the people who.d like to see you there, down there. and just leave it to the imagination state. and don.t even give a shit on them, just pull yourself together! cele bune, innerly,

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă bucur că te-ai răzgândit și ai să faci până la urmă lansarea. Și sigur că se mai bucură și alții. Sper să te bucuri și tu, până la urmă. Orice ar fi sau orice-ar fi fost, nu te lăsa descurajat! Sper că ești bine și vei mai fi pentru încă vreo sută de ani.
    (alt) anonim

    RăspundețiȘtergere
  5. se bucură!
    interieurement lalala chanson

    RăspundețiȘtergere