vineri, 11 februarie 2011

Să râdem cu scriitori

Scandal mare scandal cu pricoliciul de Gârbea şi neşte doamne. Cam ăsta-i nivelul USR.

13 comentarii:

 1. Se sparie gandul...

  Totusi, nu este adevarat ca Garbea este prieten cu Nastase. Poza de la care pleaca Roncea este de la concursul ''Blog de blog''(organizat de Lucia Verona) de anul trecut, unde Garbea s-a nimerit sa fie in juriu alaturi de Nastase.
  La alegerile din 2009 H.G. are o postare in care spune ca va vota cu Basescu.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu, dar e un amanunt care arata cam cum isi scrie Roncea articolele, un personaj nefrecventabil & necitabil din perspectiva mea. Oricum, sunt cam offtopic, recunosc.

  RăspundețiȘtergere
 3. ştim toţi cine e roncea, dar s-o recunoaştem: "amenintarea presedintelui ASB-USR, Horia Garbea, cu muia, excluderea si moartea" e de un comic ce întrece orice

  RăspundețiȘtergere
 4. eu nu prea pot să înțeleg cum poți fi „amenințat” cu acțiunea aceea josnică... vei fi obligat să primești sau ți se va popri una? hm!
  oricum, e bine: am aflat că există o poetă pe care o cheamă niculina oprea. ceea ce nu e de ici, de colo.

  RăspundețiȘtergere
 5. și mai interesantă cred că e „vigilența” poetei oprea decât reacția înervată a lui gârbea

  RăspundețiȘtergere
 6. aici nu mai e vorba de comic de limbaj, ci de comic de existenta.

  RăspundețiȘtergere
 7. Această postare este abuzivă. Reia o postare tendentioasă de acum aproape un an. Conflictul Horia Gârbea - N. Oprea, apărut dintr-o simplă neînțegere, a fost stins încă de atunci și s-au publicat de către ambii articole lămuritoare și care atestă relația colegială normală și amicală dintre ei. Iar faptul a fost consemnat și de L.I. Stoiciu. Dl. Komartin se face că nu știe toate acestea și reia după un an totul, ca să calomnieze cum îi e obiceiul.

  RăspundețiȘtergere
 8. Propun să ne gândim cât câştigăm prin/cu USR, concret, înainte de toate, abia apoi să generalizăm. Nu zic că nu e un nivel, dar nu e singurul,ce spui, Claudiu? Ah, pardon, nu ai generalizat, ai spus "cam".

  RăspundețiȘtergere
 9. Domnule Gârbea, nu e o postare abuzivă. Vă aflați pe un blog fără nici un fel de relevanță. Și vă mai așteptăm, cu drag, cu dedicație. Mesajul meu nu e ironic. Să reiau, fute-l pe coma-artin, pe darie bucă (recomandăm o freză. e poet, are bani de stilist?). Îl vrem pe S.G.B. președinnte la uniune! Pentru că S.G.B. cam vinde . Ce vă deranjează domnule GÂrbea? SGB! unicul caghebe!

  RăspundețiȘtergere