miercuri, 5 ianuarie 2022

Institutul Blecher, ediția 239

 


Prima ediție din 2022 a clubului Institutul Blecher are loc mai devreme decât oricând în anii precedenți, pe 8 ianuarie de la ora 17. Se întâmplă la Londohome (Str. David Praporgescu, nr. 31), gazda noastră din ultimele șaisprezece luni. Citesc Ciprian Popescu, venit din Canada, căruia îi vom lansa proaspăta „Mile-Ex”, și ieșeanul Darius Brașov.
Pentru „catastif”, adică istoria celor 238 de ediții de până acum ale Institutului, puteți arunca un ochi aici, suntem o ditamai gașca: http://maxblecher.ro/institutul_blecher.php
Cât despre cartea lui Ciprian, dacă nu puteți ajunge la lansare și nici nu vreți să așteptați până intră în librăriile cu care lucrăm, o puteți comanda trimițând un mail la casadeeditura@maxblecher.ro
Evenimentul va fi transmis, ca de obicei, și live online.

Ciprian Popescu (n. 1979, Caransebeș) a absolvit cursurile secției Jurnalistică-Engleză din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Coproprietar al legendarului birt Retro, a emigrat în Canada în 2007. În 2016 a câștigat a câștigat a șasea ediție a concursului de debut „Max Blecher”, iar volumul care i-a apărut, Mile End, a primit Premiul Național „Mihai Eminescu” Opus Primum.

Darius Brașov (n. 2001, Iași) este student la Facultatea de Litere a Universității „Alexandru Ioan Cuza”. A debutat publicistic în „Timpul”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu