joi, 23 iunie 2011

Iresponsabil

Nu cred că mai are rost, după toţi aceşti ani, să explic de ce un asemenea ins nu va fi niciodată preşedintele meu. Încă o dată felicitări celor care l-au votat.

4 comentarii:

  1. vorba băieților de la Gigi Mafia: „Ai grijă ce faci, cu cine te bagi”. Claudel, poate te umflă ăia de la doi șu-n sfert! Ești fain, blogul tău e fain, dar faci gafe și mi-e frică sa nu dispari, să nu mai am eu ce comenta.:)Suntem îndrăgostiți de Elena Udrea, devenim geloși și ne supărăm pe Preș. Țara e inflamată și ție îți arde de poezie! E limpede că îți permiți, dar pe mine mă interesează de ce îți permiți!:) Anonim cu Omonim

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa afirmi ca nu te regasesti intr-un asemenea presedinte, mi se pare un gest patriotic, constitutional, civic.
    Pacat ca singura solidaritate manifestata prin comentariul anterior este o intimidare in stilul cel mai comun acestor amare zile ale noastre.
    De-asta si avem viata publica pe care o avem.

    XXM

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca presedinte e tot ce lipsea. Ma speriasem si am intrat pe link. Credeam ca ai ajuns sa te plangi de garbea. Ca si el e presedinte la ceva. Ca si astalalt.
    Acum nici nu cred ca e bine sa fie cineva presedintele tuturor, nu?! Hitler era al tuturor si uite ce gresit a inteles el treaba asta, Ceausescu era al tuturor si nah ce-a iesit. Mai bine sa nu fie al nostru, poftim. :D
    Ce a nimerit-o securistul de mai sus cu Elena, dar nu, nu elena aia e frumoasa straina la care ne gandim.
    Si aia la care ne gandim n-are nicio treaba cu maimuta ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aşa, Răzvi, împrăştie ceaţă pe ei! :)))))

    RăspundețiȘtergere