miercuri, 27 mai 2009

Ţop Gun

Astăzi, 27 mai, de la ora 19, în clubul Silver Church se joacă "Jacques şi stăpânul său", după Milan Kundera, un spectacol regizat de Marcel Ţop. Mă bucur să văd că echipa din "Deformaţii" a produs o altă punere în scenă care are toate datele să fie un succes (distribuţia: Tudor Aaron Istodor, Toma Dănilă, Diana Cavaliotti, Raluca Gheorghiu, Iulian Gliţă). Mai multe detalii găsiţi aici: Jacques şi stăpânul său.

4 comentarii:

  1. sunt exact aceiasi actori ca in deformatii mai putin adina zorzini (da da stim, a nascut). NIce project

    RăspundețiȘtergere
  2. raluca e chiar bună, sunt şi eu tare curios cum e spectacolul ăsta ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. da, si eu, doar ca ma intreb daca a reusit sa o inlocuiasca cu succes in "deformatii" pe adina zorzini, care in piesa aia mi se parea absolut irremplaçable, prezenta ei era esentiala...

    RăspundețiȘtergere
  4. e foarte bun spectacolul,nu-l ratati...e cu totul altceva decat deformatii...pe care eu una am avut placerea de a-l urmari cu raluca gheorghiu...nu stiu cum era cealalta actrita..dar pot spune ca raluca pe care am vazut-o si la nottara de multe ori,e demential- psychotic fantastica..mergeti cand puteti si la romania greatest hits dupa dinescu...dupa toate aceste trei spectacole pot spune ca am devenit fana-tika Top,se pare ca propune cu totul altceva teatral si diferit de la un spectacol la altul..top's gotta gun p.s-felicitari pt versurile din Deformatii..:)

    RăspundețiȘtergere