miercuri, 9 martie 2022

Vineri, la Brașov, ediția 50 a „Dactăr Nicu's Skyzoid Poets”

 

       Întâlnirile literare din localul Tipografia, ținut în centrul Brașovului de către Valentin Bărbat, au debutat, puse pe picioare de Robert G. Elekes, pe 23 octombrie 2015. Sunt mândru să-i fi fost alături la acea primă ediție, și de încă vreo șapte ori de-atunci și până în iunie trecut.

       Vineri va fi ediția 50 a seriei „Dactăr Nicu's Skyzoid Poets”, invitați fiind trei poeți care au debutat în 2021, Adelina Pascale, Ioana Zenaida Rotariu și Valeriu A. Cuc, la Casa de Editură Max Blecher, Tracus Arte, respectiv OMG. Prezentator va fi Robert Elekes, iar Andrei Dósa și cu mine vom face oficiul de moderatori. Va fi, deci, o întâlnire de două ore cu poezie românească scrisă de oameni tineri, dar și cu spirit aniversar, în ciuda războiului care-i la doar câteva sute de kilometri distanță. Vom încerca să ne bucurăm de ceea ce avem și încă mai e în puterea noastră.

       Dați clic pe afișul în care Roxa Târziu s-a jucat cu mai multe lucrări ale lui Edward Hopper, zău că merită, chiar dacă (sau mai ales fiindcă) eu sunt personajul misterios văzut de la ceafă.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu