sâmbătă, 26 octombrie 2019

Institutul Blecher, ediția 211




Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, duminică, 27 octombrie 2019, de la ora 19, în Tramvaiul 26 (strada Cercului nr. 6, sect. 2, București), la întâlnirea cu Vlad Sibechi, Artiom Oleacu și Artur Cojocaru.


Vlad Sibechi (n. 1986) a absolvit Litere la Universitatea „Ștefan cel Mare“ din Suceava. A câștigat premiul „Regele dimineții” la cea de-a VI-a ediție a Concursului de debut „Alexandru Mușina” și, ca urmare, va scoate în curând volumul Meditațiile bătrânului despre libertate.

Artiom Oleacu (n. 1986) a terminat Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău, unde este actor la Teatrul „Satiricus”. A primit marele premiu al Concursului „Alexandru Mușina”, iar la Institut va citi din volumul în curs de apariție miere pentru toate exponatele.

Artur Cojocaru (n. 1999) scrie poezie, face fotografie, gătește și a citit pe 21 aprilie la ediția 200 a Institutului Blecher. Câștigător, anul acesta, al premiului „Budila Express” al Concursului „Alexandru Mușina”, va debuta cu un cap pentru un coș de gunoi.


Moderator: Claudiu Komartin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu