miercuri, 20 aprilie 2016

Două lecturi


Sunt de o săptămână la Graz, în cadrul programului de rezidențe IHAG (Casa Internațională a Autorilor din Graz). Pentru cei care se întâmplă să fie în Viena și Graz pe 22 aprilie, respectiv 3 mai, și vor să asculte poezie în limba română și în germană, iată unde ne vom putea întâlni.
Prima lectură va fi peste două zile, vineri, de la ora 19, la Raum D / Q21 din cadrul Museumsquartier (Museumsplatz 1, 1070 Viena), în compania traducătoarei Daria Hainz. Voi citi mai ales poeme noi, transpuse recent în germană de către Daria Hainz, dar și un poem-două din cartea apărută acum trei ani și jumătate la Ed. Korrespondenzen. Editorul meu, Reto Ziegler, a promis că va fi acolo și că va aduce cu el și exemplare din volumul tradus de Georg Aescht.
La Graz, după Paști, mai exact marți, 3 mai, începând cu ora 20, voi citi la Kulturzentrum bei den Minoriten (Mariahilferplatz 3, 8020 Graz), un loc cum îmi doresc de ani buni să existe și la noi, în compania poetei austriece Barbara Rauchenberger.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu