joi, 1 octombrie 2015

Institutul Blecher, ediția 109



Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, duminică 4 octombrie 2015, de la ora 19:00, în Tramvaiul 26 (strada Cercului nr. 6, sect. 2, București), la întâlnirea cu Vlad Drăgoi, Cristina Stancu și Teona Galgoțiu. În cadrul întâlnirii va avea loc prezentarea volumului Eschiva (Cartea Românească, 2015) de Vlad Drăgoi.

Vlad Drăgoi (n. 1987) a terminat Facultatea de Litere din Brașov. A debutat cu o carte de proză, Istoria artelor sau memoriile unui veleitar incognito (2009), pe care a ținut o vreme să o facă uitată. A revenit cu volumul Metode (2013), urmat de recenta Eschiva (2015).

Cristina Stancu (n. 1990) a absolvit Colegiul Național „Mihai Eminescu” și Facultatea de Litere din cadrul Universității București (literatură comparată și studii de limbă și literatură franceză). A publicat în „Paradigma” și pe site-ul „Subcapitol”.

Teona Galgoțiu (n. 1998) este în clasa a 12-a la Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc”. Scrie pentru revista „SUB25”, colaborând de-a lungul timpului cu mai multe publicații („Dilema veche”, „Plic, o revistă”). Poemele sale au fost publicate pe „Subcapitol”.

Moderatori: Claudiu Komartin și Tiberiu Neacșu.

8 comentarii:

  1. ce mult îmi place afişul! cred că va fi o ediţie super faină!

    RăspundețiȘtergere
  2. şi ce te face să crezi că autorul comentariului are o vârstă mai înaintată? şi chiar dac-ar avea, ce e rău în jocul ăsta de litere?

    RăspundețiȘtergere