miercuri, 16 decembrie 2009

Iubirea

Un interesant proiect al lui Andrei Ruse, după o idee ingenioasă. Cel puţin la noi nu s-a mai făcut aşa ceva. Iar eu unul am fost de acord să particip: iubirea e pe 14 februarie. Sper doar să nu se limiteze la prieteni şi congeneri. Şi să nu fie refuzat din motive puerile.

8 comentarii:

  1. faina ideea,dar cat de straniu titlul(de parca iubirea e cumva limitata in timp). oricum, felicitari lui ruse penttru proiect. it'll be a hit

    RăspundețiȘtergere
  2. yep, sustin si eu. o sa pun un anunt pe blog, si e fain ca andrei face poll legat de coperta.. tot un marketing si asta. succes! si felicitari pentru participare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte misto ideea, imi plac initiativele de marketing ale lui ruse
    felicitari pentru implicare!
    si eu as vrea sa o fac, dar nu stiu daca ma incadrez

    RăspundețiȘtergere
  4. va invit pe blogul meu de poezie www.mariusaldea.wordpress.com
    va foarte multumesc, cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubirea e pe 14 februarie şi pe data pe care şi-o alege fiecare, dar pentru toţi este pe 25 decembrie: este un pic din duhul sfânt, este un pic de îngeresc, este ceea ce adună la un loc.
    Aşadar, mulţumiri proprietarului blogului care ne permite, într-un fel, să ne adunăm aici cu mirările, neputinţele, viziunile şi luminările noastre, ca nişte păstori, ca nişte magi, ca nişte meşteşugari, ca la o confluenţă, şi să-l stăpânească sănătos!
    Crăciun fericit şi iubire pentru toţi!
    XXM

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti doresc un an luminos si frumos!
    La multi ani si la multe poezii! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. K da' nu mai pui nic pi blog?

    RăspundețiȘtergere